ZAKÁZKOVÁ VÝROBA Z KAMENE

Originální zpracování přírodního kamene a kompletní kamenické práce. Přímý výrobce a dodavatel.

Hlavním předmětem naší práce je výroba pomníků, tvorba a renovace písma, přípisy nápisů na stávající pomníky, výroba kuchyňských pracovních desek a dalších výrobků z kamene. V galerii níže si můžete prohlédnout výběr našich realizací z posledních let. 

Kamenictví | Vávra

Jsme rodinná firma podnikající v oboru od roku 1992. Realizovali jsme již více než tisíc zakázek ve snaze, aby na konci byl vždy spokojený zákazník. Jsme přímým výrobcem a dodavatelem našich výrobků, což znamená, že s Vámi budeme spolupracovat od začátku až do konce, tímto zaručíme, že výsledek práce bude přesně odpovídat Vaší představě. Sami se můžete přesvědčit, že výroba se odehrává v naší dílně a odtud dodávka směřuje přímo pro Vaši realizaci. Máme kontrolu nad každým krokem pracovního postupu, čímž Vám můžeme zaručit nejvyšší kvalitu. Efektivní využití zdrojů je pak znát hlavně v ceně pro zákazníka.

NÁVRHY A VIZUALIZACE

Na základě Vašich námětů navrhneme nejvhodnější možné řešení, zpracujeme grafický návrh a dále na něm pracujeme, dokud plně neodpovídá Vaší představě.

CENOVÁ KALKULACE

Nezávazná cenová nabídka je součástí zpracovaného návrhu. Dostanete naprosto přesné informace o budoucí podobě díla a celkové ceně včetně jednotlivých položek.

REALIZACE

Provádíme kompletní realizaci díla včetně všech přípravných a dokončovacích stavebních prací. Stanovený termín dodání nebo dokončení díla vždy dodržíme.

ZÁRUKA KVALITY

Kvalitní materiál a přísnost v dodržení správných technologických postupů jsou zárukou naší kvality. Na práci i materiál poskytujeme nadstandardní záruku 15 let. 

Kontaktujte nás a dejte nám příležitost ukázat Vám naše kvality.